Med famnen full av läckerheter och ett stort leende poserar Victor Waldenström på
Gourmets omslag, nr 1, april 1980. Pris 19:75 kr (inkl.moms)
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning
med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Hej! Vilket sammanträffande! Sitter ikväll och läser i mina gamla mattidningar för att hitta några riktigt klassiska julrecept. Då jag just läst Gourmet nr 5 från 1989 om DE STORA Kalasen, tog jag fram det första numret av tidningen – väl bevarad! Jag undrade just var Victor Waldenström blivit av. Då blev det extra roligt att hitta din artikel på nätet Inger Grimlund! Som lite kuriosa kan jag berätta, att min man och jag var på matlagningskurs hos dig Inger på ”den gamla, goda tiden”! Denna kurs gick av stapeln hos Karin Fransson på Öland. Allt väl och en God Jul önskar jag! Viveka Hedberg
Kära Viveka
Så roligt att du har glädje av gamla Gourmet.
Härligt att hitta tillbaka till den tiden då våra vänner var i farten i köket.
Inte minst Karin Fransson på Öland …
Utan att vara mallig måste jag säga att Gourmet ”var bättre förr”.
Önskar dig en glad och god helg!